Framtidens stjärnor se hit

Alla medlemmar i Flyinge RF som är mellan 7 och 13 år
nu är det dags för er att anmäla er till höstens kurs!

Vi kommer att träffas en söndag i månaden kl 10.30 i Granelundshallen (1/10, 29/10, 26/11, 10/12, 21/1) . Varje kurstillfälle är uppdelat i en teoridel och en riddel. Teorin hålls i Elsas Café av Katta Lindh, där vi pratar om hästar, ridning, skötsel mm samtidigt som vi fikar och har kul tillsammans. Detta följs av ett ridpass för tränare i ridhuset, två av tillfällena kommer vara dressyrträning, en hoppträning och ett tillfälle kommer vi ha voltige. Hela kusen avslutas med att deltagarna rider upp ett litet program och tilldelas ridmärken. Hela projektet är finansierat av Idrottslyftet och är därmed gratis för samtliga deltagare.
Hoppas ni har lust att hänga med och bli en del av Flyinge RFs Framtida Stjärnor!
Anmäl er till katja.bernfur@gmail.com,
0731 571 366 före den 25/9