Framtidens Stjärnor 2018

Nu startar vi Framtidens Stjärnor 2018. Alla medlemmar i Flyinge RF som är mellan 7 och 13 år nu är det dags för er att anmäla om ni vill vara med i vårt roliga projekt!
Precis som förra året kommer vi att träffas en söndag i månaden (förutom juni, juli) i Granelundshallen med start den 27/5 kl 11 då vi börjar med en fartfylld dag med hästagility. Varje kurstillfälle är uppdelat i en teoridel och en riddel. Teorin hålls i Elsas Café av Katta Lindh, där vi pratar om hästar, ridning, skötsel mm samtidigt som vi fikar och har kul tillsammans. Detta följs av ett ridpass för tränare i ridhuset. Hela projektet är finansierat av Idrottslyftet och är därmed gratis för samtliga deltagare.
Hoppas ni har lust att hänga med och bli en del av Flyinge RFs Framtida Stjärnor 2018!

Anmäl er till katja.bernfur@gmail.com senast onsdagen den 23/5, meddela då också om ni kan närvara vid första tillfället som är den 27/5.