SATSA – för dig mellan 12 och 25!

Under 2019 har du som är mellan 12 och 25 år och medlem i föreningen möjlighet att vara med i föreningens SATSA, där fokus är den hållbara ryttaren och att ha roligt tillsammans. SATSA genomförs under 5-6 tillfällen med start i april. Tillfällena hålls 1-2 gånger per månad, vanligen på måndagskvällar. 2-3 av tillfällena är ridträningar där ryttarna väljer mellan dressyr, hoppning eller hoppning/terrängritt. De andra tillfällena sker utan häst och innefattar mental träning med Emma Gynning, fysisk träning och kost för ryttare med Nellie Rolf, och ett avslutande tillfälle. Tack vare ekonomiskt stöd från Idrottslyftet är deltagaravgiften endast 500 kr. Anmälan skickas till pernilla.hyllenius@trivector.se, 0708-132607, uppge namn, ålder och önskad disciplin vid ridtillfällena (dressyr, hoppning eller hoppning/terräng). Sista anmälningsdag är 31 mars, men antalet platser är begränsat till 20, så först till kvarn gäller. Vid många anmälningar ges förtur till dig som varit funktionär eller aktiv som organisatör i föreningen under 2018/2019 och till dig som inte har varit med i Framtidens stjärnor. Varmt välkommen med din anmälan!