Torsdagshoppträning under vårterminen!

Torsdagshoppträning under vårterminen

Efter 30 fantastiska år i Granelundshallen, där han har tränat otroligt många av våra medlemmar i hoppning, har Tobbe beslutat sig för att avsluta sina träningar hos Flyinge Rf och istället fokusera på sina träningar i Helsingborg nära hemmet. Vi tackar Tobbe för alla dessa år och önskar honom lycka till med allt framöver.

Vi i Flyinge Rf vill gärna fortsätta med den fina hoppverksamheten som Tobbe har byggt upp men att axla Tobbes roll som Torsdagstränare på Granelundshallen är ingen lätt uppgift men till vår stora glädje har vi värvat den superduktiga ryttaren och tränaren Adrian Cronin som kommer ta över efter Tobbe med liknande upplägg som tidigare torsdagshoppningar. Många av er känner säkert redan till Adrian men för er andra så är han 43 år gammal och kommer från Irland men har bott i Sverige i 14 år. Han har tävlat och vunnit klasser till FEI 3-stjärnig 150 hoppning. Han har även tagit fram många unghästar till högre nivå. Under några år arbetade han för Jeroem Dubbeldam och Hans Hoorn i Holland. Deras träningssystem är grunden för hur han tränar alla sina elever och hästar idag. Han har alla nivåer på elever, allt från B-ponnyekipage, unghästar, glada amatörer till ekipage som tränar svår hoppning. Varje helg tillbringar han på tävlingsplatser, antingen på ponnytävlingar tillsammans med sina döttrar eller tävlar han själv. Som tränare hjälper han gärna sina elever som är på samma tävlingsplats. Han hjälper sina elever med träningsupplägg och ser gärna att hans elever har en plan inför tävlingssäsongen. Det kommer vara 4 grupper i stora ridhuset med start kl 17, 1 timme/grupp, 5 deltagare/grupp, 300kr/ träningstillfälle och 5 gånger betalas in i förskott och säljs av deltagaren själv vid förhinder. De som har tränar för Tobbe nu och tävlar för Flyinge Rf har förtur vid anmälan till Adrians träningar. Är du intresserad kontakta Katta via mejl, katta.lindh63@gmail.com