Nu kommer Equusir Bestbox till Granelundshallen.

”Nu kommer Equusir Bestbox till Granelundshallen. Passa på att prova det nyaste som bl a Linda Heed, Marcus Westergren och Niklas Lindbäck har använt sig av.

Beprövad avancerad teknik med häpnadsväckande resultat.

BEST i Equusir BEST Box står för Bio Energetic Scan Therapy. Equusir BEST Box använder Infraröd B vågor som djupgående värmer kroppen inifrån och ut. Samtidigt används olika ljusfrekvenser för att hitta och i viss mån behandla negativ aktivitet i kroppen. Behandlingen i Equusir BEST Box leder bla till att musklerna blir avslappnade och vi ser fantastiska resultat med mjukare och mer genomsläppliga hästar redan efter tre behandlingar.
Vid scanning riktas mer än 1000 olika frekvenser mot hästen och programvaran utläser var i kroppen det finns negativ aktivitet/problemområden. Analysen ger användbar information om hästens fysiska och mentala status. För bästa resultat rekommenderas 3-5 behandlingar.
Läs gärna mer på www.equusir.com eller på Facebook Equusir Sverige.
Pris 3500 sek + 19% moms för tre dagar
Endast 1 dag kostar 1500 sek + 19% moms

Datum: 14-16/ 2.
Vid frågor eller boka tid kontakta Jeanette Wikström
jeanette.wikstrom@hotmail 0703312458”