KANONHELG FÖR FLYINGE RF!

Lördagen den 13/5 vann Flynge RF:s elitlag i ponnyhoppning den tredje omgången i Fjälkestad. Detta resulterade i att laget blev totalmästare och får åka till Strömsholm första helgen i juni. I laget under våren har Beata Hermelin, Clara Hermelin, Matilda Sukki, Sofia Lindh-Young och Philip Svitzer deltagit.
Stort GRATTIS o LYCKA TILL i Strömsholm!

Vann gjorde även div 1-laget i ponnyhoppning. Där har Evelina Ellhult, Madeleine Sigeholt, Ellinor Hammargren, Matilda Sukki, Sofia Lindh-Young och Philip Svitzer deltagit.
Bra jobbat o stort GRATTIS!

Även dressyrryttarna var på frammarsch och blev DM mästare i lag. I laget har Sofia Lindh-Young, Cecilia Backe, Pernilla Hyllenius, Blanka Bossom, Caroline Jönsson och Carina Bjursjö deltagit. Under våren vann Sofia individuellt, Pernilla kom 2:a och Caroline 6:a. Super GRATTIS!