Ny hopptränare!

Vi är så otroligt glada och stolta att välkomna vår nya hopptränare Aminda Ingulfson till Granelundshallen! Många av er känner ju redan till Aminda som en av Sveriges toppryttare i Fälttävlan men hon är även C-tränare i samtliga fälttävlansgrenar, dressyr, hoppning och terräng.Aminda är utbildad beridare på Flyinge med inriktning fälttävlan och var sedan kvar som stipendiat på Flyinge efter examen. Hon har sedan många år tillbaka egen verksamhet genom Aminda Eventing där hon utbildar både hästar och ryttare. Hon har haft stora framgångar på tävlingsbanan under de senaste åren med bl a Silver, SM fälttävlan 2019, Guld i lag, NM fälttävlan 2019, Silver, NM fälttävlan 2019, Hunting i Falsterbo 2019 mm. Hon är även med som en av talangerna i Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram på nivå 4, ATG Hopp & Talang.Aminda har elever inom samtliga grenar, allt från nybörjare till medelsvår nivå. På Granelundshallen kommer hon att hålla i hoppträningar på tisdagar från kl 18 i stora ridhuset. Det är gruppträning, ca 4-5 ryttare per grupp, för både ponny och storhäst. Hon kommer blanda gymnastik- och teknikövningar med att träna på att hoppa bana mm.Vill du komma och träna för Aminda så gå med i Facebook-gruppen ”Hoppning tisdagar Granelund” och anmäl dig eller skicka sms till 0730631407