Årsmöte med ny styrelse och vandringspriser

Den 28 februari hölls det första årsmötet sedan sammanslagningen av Ridhusföreningen och Ryttarföreningen. Mötet hölls helt digitalt. Den nya styrelsen, pepp och taggad på ett nytt verksamhetsår, finns att hitta under fliken ”Om oss”. Vandringspriser delas varje år ut till bästa tävlingsekipage i föreningen enligt Svenska ridsportförbundets ekipageranking.

Vi gratulerar vinnarna av Flyinge Ryttarförenings vandringspriser 2020: Hoppning: Kat B – Mathilda Hansson, Kat C – Smilla Gardiner, Kat D – Mathilda Hansson, Junior – Sofia Lindh-Young, Young rider – Sofia Lindh-Young, Senior – Catrin Lindh; Dressyr: Ponny – Elin Ullmann, Junior – Blanca Bosson, Young rider – Blanca Bosson, Senior – Pernilla Linder-Velander; Fälttävlan: Ponny – Elvira Lindgren, Junior: Sofia Lindh-Young, Senior – Ted Velander

Grattis och lycka till under tävlingssäsongerna 2021!

Katta Lindh kontaktar alla vinnare för coronasäker utdelning.