Vill du tävla i lag?

Alltid lika kul att tävla i lag – just nu finns chans att anmäla till flera roliga lag:

  • Lag-SM Fälttävlan. Den 13-15 augusti anordnas lag-SM i fälttävlan för häst och ponny hos Norrby RS/Strömsholm Ridsportförening. Är du intresserad av att rida för Flyinge Ryttarförening i antingen ponny eller hästlaget anmäl då via mejl till Katta på katta.lindh63@gmail.com snarast möjligt så vi får koll på hur många som vill vara med och rida!
  • Elitallsvenskan Ponny 2021. Du som vill vara med i laget och rida Elitallsvenskan för Flyinge Rf, nu är det dags att anmäla sig! Start är runt vecka 35 och du måste ha minst en felfri runda i MsvB för att få vara med. Anmäl via mejl till Katta på katta.lindh63@gmail.com
  • Skånska Mästerskapen Hoppning. Vecka 32 ponny och häst på Ribersborg i Malmö. Vill du vara med och hoppa i Flyinge Rf:s lag, 3-4 deltagare per lag i klass LA, anmäl då via mejl till Katta på katta.lindh63@gmail.com
  • Dressyr Allsvenskan Div 1 storhäst. Div 1 går i klasserna Msv C och Msv B.V 35 Stävie, v 40 Sallerup, v 45 Eslöv. Anmäl till Louise Kongstad via sms 0709991440 eller via Messenger. Skriv namn på ryttare, hästens namn och vilken dressyrprogram du kan rida av Msv C eller Msv B eller båda samt om du inte kan rida vid någon av de ovanstående datumen. In och anmäl!