Massor av framgångar!

Våra fantastiska Flyinge-ryttare fortsätter att stråla med superresultat på tävlingsarenorna!

  • I helgen red Flyinge Rf:s superlag hem Segern i Ponnyallsvenskan Div 2 Hoppning. Vilket fantastiskt gäng som har kämpat under alla tre omgångarna, seger omgång 1 i Ystad, andra plats omgång 2 i Malmö, och sen slår de till med seger i finalen i Hässleholm i helgen och tog därmed hem totalsegern! Ni är GRYMMA och vi är så stolta att vi nästan spricker! I detta fantastiska lag har följande ryttare briljerat; Juno Wismar Ballynabinna Blaze II, Stella Sundin Shimay, Lovis Losell Candy Floss, Miloo Kippel Carrigane Merlin, Astrid Gislén Lina som alla red alla omgångar och sen även Hanna Wintzell Skraedderdals Annabell och Stella Weitkämper Golden Prince red varsin match. Även ett stort Grattis (och tack) till den engagerade och fantastiska lagkaptenen Jessica Sundin! Hurra hurra hurra!
  • Då är Allsvenskan Div2 i Dressyr 2021 avslutad efter tre omgångar och Flyinge Rf:s fantastiska lag tog hem andra platsen! HURRA, vad ni har kämpat och satt den ena fantastiska rundan efter den andra och skapat sådan härlig stämning i laget – grattis till er alla som har varit med och tävlat; Edit Larsson, Louise Wettemark, Iris Bernfur, Alice Berg, Evelina Ellhult, Isabelle Wallin, Elvira Lindgren och lagledare Linnea Wettemark.
  • Stort grattis till våra nyblivna SM-medaljörer i fälttävlan! Aminda Ingulfson tog silver för seniorer och Sofia Lindh-Young brons på junior-SM. Ni är fantastiska och vi är så stolta!
  • Det blir Strömsholm och Lag-SM i hoppning nästa för våra fantastiska ponnyryttare i elitallsvenskan! De har gått segrande ur båda kvalomgångarna och i helgens tävling var alla i laget nollor. Vi är galet stolta över er och era underbara ponnyer. Nu ska vi heja på er och hålla alla våra tummar när det bär av mot Strömsholm. Grattis till er alla som har kämpat så fantastiskt: Adam Hammarstöm, Elsa Darlington, Mathilda Hansson, Smilla Gardiner, Jonathan Hansson och Caroline Ankarcrona. Rid nu så det ryker i finalen!
  • Vi har en ny Skånsk Mästare för juniorer i klubben och hon heter Alice Olin! Hon knep första platsen tillsammans med sin fantastiska Euphoria vid tävlingarna i Perstorp härom helgen. I samma klass kom duktiga Elliot Zaki på en bronsplats med sin Holy Star. Ponnyekipagen strålade också på Skånska mästerskapet där Ida Stjernrup på sin otroliga islänning Snarfaxi från Tallarna tog silver och Alice Berg på duktiga Charlie knep bronset.
  • Sista helgen i september gick Nordiska mästerskapet i fälttävlan av stapeln i Hermanstorp och där hade vi hela 4 representanter från Flyinge Rf som kämpade tillsammans med sina modiga hästar på de tuffa banorna. Vi är så imponerade över er alla och vilka duktiga ryttare ni är! På ponny: Hanna Wintzell på Skaedderdals Annabell, Sophie Evnell på Högas Sprinsteen, Elliot Zaki på Adams Boy och på storhäst: Sofia Lindh-Young på Nike-Irmelin och Aminda Ingulfsson på Panacotta.
  • STORT GRATTIS TILL ER ALLA!