Dressyrtävlingen

I helgen anordnade vårt fantastiska dressyrgäng ännu en rolig tävling på Granelund med både klubbmästerskap och Svelands Kompisklass. Dubbel Klubbmästare för ponny i både LB:1 och LA:1 blev Ida Stjernrup och hennes fantastiska islänning Snarfaxi från Tallarna. Vi fick även ett härligt gäng med Klubbmästare för Storhäst: LB:2 Maria Ellenrieder, LA:3 Malin Liljedahl, MsvC:1 Elisabeth Öhnarp Blåe och MsvB:2 Aminda Ingulfson. GRATTIS! Ett roligt inslag i tävlingen var Svelands Kompisklass där två ryttare från olika klasser teamade upp och tävlade mot varandra. Vinnare där i klassen ”Häst lätt” blev Team ”Flyinge RFs Malin” medMalin Wettemark på Fürstin Fabienne och Malin Liljedahl på ZeeYouAgain Firfod. Vinnare i klassen ”Häst medel” blev Team ”Flyinge Eventing Team” med Aminda Ingulfson på Hot Cup VH och Ted Velander på Albert V. På andra plats kom Team ”Gul” med Pernilla Hyllenius Mattisson på Capouchino och Elisabeth Öhnarp Blåe på Tyko. Grattis till alla helgens vinnare och även till alla andra duktiga härliga ryttare som red hos oss!

Kan vara en bild av 10 personer, personer som står och text