Välkommem på Stora Fixar- och Brainstormingdagen den 4 juni kl 14!

Nu är det dags för våra medlemmar och alla som rider på Granelund att träffas och fixa till vår anläggning! Om vi alla kan hjälpas åt så får vi mycket gjort och dessutom är det ju kul att spendera en eftermiddag med härliga människor. Vi fixar till fältet med lite nya terränghinder – har du material hemma som stockar eller annat, ta med det. Vi tar dit en skylift så vi kan sätta upp duv-hinder under taken. Städar och röjer på anläggningen. Vi snackar ihop oss om vad vi kan göra för vår fina Flyinge RF och Granelund, kommer på idéer tillsammans och planerar inför hösten. Vi äter, kanske grillar något tillsammans så tala om för någon i styrelsen eller maila styrelsenflyingerf@gmail.com att du kommer så vi kan beräkna matåtgången. Hoppas vi ses, varmt välkomna!