Dressyr

Flyinge Ryttarförening har en aktiv dressyrkommitté som verkar för att utveckla dressyren inom föreningen och för att organisera olika aktiviteter för föreningens medlemmar. Varje år organiserar vi träningar och tävlingar, på klubb- lokal- och regional nivå,  både för häst- och ponnyekipage. De senaste åren har vi haft lag med i Knockout (LB), DM för LA och för MsvB för häst och from 2009 deltar vi med lag i Ponnyallsvenskans Div I och II. I föreningen har vi också flera duktiga fältävlansryttare som brukar vara med på våra aktiviteter.
Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med någon av kommitténs medlemmar eller titta under fliken aktiviteter. Är du redan medlem och inte så flitig med att kika på hemsidan kan du vara med på vår e-mail-sändlista, där vi skickar ut meddelanden om kommande händelser. Skicka ett e-mail till dressyr.flyingerf@hotmail.com så kommer du med på listan.

 

Dressyrkommittén

Lisa Finné Persson

Katarina Lindh
Cecilia Backe
Charlotte Hamilton

Vill du vara med? Maila oss eller kom på ett av våra möten! Dressyrkommittén kommer du enklast i kontat med via mail dressyr.flyingerf@hotmail.com