Medlem

Välkommen som medlem i Flyinge Ryttarförening

Medlemsavgift

Enskilt medlemskap = 350 kr.

Familjemedlemskap = 450 kr plus 50 kr per familjemedlem. Exempel: två vuxna + två barn (barn = ej fyllda 18 år): 450+4 x 50= 650 kr.

Medlemsavgiften sätts in på BG 5261-9459 Flyinge RF

OBS! Var vänlig ange alltid namn, adress, telefonnummer, fullständigt personnummer samt vilket år medlemsavgiften avser på inbetalningen. Skicka därefter ett mail till styrelsenflyingerf@gmail.com med ovan angivna uppgifter. Detta för att underlätta vår medlemshantering och säkerställa att vi kan koppla ihop dig som medlem med din betalning.

För dig som vill tävla för föreningen: Tänk på att din licensansökan inte blir godkänd förrän medlemsavgiften är betald.

Flyinge RF arrangerar allt från klubbtävlingar till nationella tävlingar för häst och ponny i alla grenar. Dessa är en viktig inkomstkälla och vi har ett gott renommé som tävlingsarrangör. Tävlingsverksamheten kräver funktionärer och det är i allas intresse att föreningens medlemmar hjälper till på tävlingar mm så att vi även i fortsättningen kan arrangera tävlingar och andra aktiviteter av hög kvalitet. 

 

Medlemskap är obligatoriskt vid lösen av års-, säsongs eller terminskort.

IMG_20150927_171752