Hoppträningar på Granelundshallen Vt-2021

Nästa termin kommer vi att fortsätta med gruppträningar i hoppning både på tisdagar och torsdagar. På tisdagar kommer Aminda Ingulfsson att fortsätta med sin uppskattade hoppträning. Aminda är utbildad beridare på Flyinge med inriktning fälttävlan och även utbildad C-tränare i både hoppning, dressyr och terräng. Hon har 4-5 elever i varje grupp, 1 timme per pass med start kl 18.00 för både ponny och storhäst. Vid frågor och anmälan, gå in på Facebook-sidan ”Hoppning tisdagar Granelund” eller sms:a Aminda 0730631407.

På torsdagar kommer Astrid Antonsson att ta över som tränare efter Adrian Cronin. Adrian ska nu ge sig ut på nya äventyr och vi tackar honom för detta fantastiska år och allt våra elever har fått lära sig! Astrid, som vi ofta anlitar som banbyggare på våra hopptävlingar, är B-tränare och B-banbyggare med tysk beridarexamen. Hon kommer att ha 3 grupper, 4-5 i varje grupp, 1 timme per pass med start kl 17.00 för både ponny och storhäst. Är du intresserad av att vara med, sms:a Katta 0704616482. Välkomna!