Hoppträningar på Granelundshallen hela våren

Denna termin fortsätter vi med gruppträningar i hoppning både på tisdagar och torsdagar. På tisdagar fortsätter Aminda Ingulfsson med sin uppskattade hoppträning. Aminda är utbildad beridare på Flyinge med inriktning fälttävlan och även utbildad C-tränare i både hoppning, dressyr och terräng. Hon har 4-5 elever i varje grupp, 1 timme per pass med start kl 18.00 för både ponny och storhäst. Vid frågor och anmälan, gå in på Facebook-sidan ”Hoppning tisdagar Granelund” eller sms:a Aminda 0730631407.

På torsdagar har Astrid Antonsson tagit över som tränare efter Adrian Cronin. Astrid, som vi ofta anlitar som banbyggare på våra hopptävlingar, är B-tränare och B-banbyggare med tysk beridarexamen. Hon har 3 grupper, 4-5 i varje grupp, 1 timme per pass med start kl 17.00 för både ponny och storhäst. Är du intresserad av att vara med, sms:a Katta 0704616482. Välkomna!