Träningar under våren

Är du intresserad av att träna på Granelundshallen under vårterminen? Vi erbjuder både hopp- och dressyrträningar för ponny och storhäst.

Hoppning (gruppträning) på tisdagar: Aminda Ingulfson håller i gruppträning i hoppning för ponny och storhäst. Vid ett par tillfällen byts den vanliga hoppträningen ut mot inomhusterrängträning. För mer info kontakta Aminda på 073-063 14 07 eller gå med i Facebookgruppen ”hoppning tisdagar Granelund”.

Hoppning på torsdagar (varannan vecka): Piia Pantsu håller i gruppträning i hoppning för ponny och storhäst. Första perioden kommer det att vara träning 12/1, 26/1 och 2/2. För mer info gå med i Facebookgruppen ”Hoppning för Piia Pantsu, Granelundshallen” eller kontakta Katja på 0731 571.

Dressyr (gruppträning) på onsdagar – Katta Lindh håller i gruppträning i dressyr för ponny och storhäst. För mer info kontakta Katta på 0704 616 482.

Varmt välkomna!