Grattis till framgångarna!

Världens härligaste och bästa ponnyfälttävlanslag har gjort det igen – SM-guld till Flyinge Rfs ena lag och en fjärdeplacering till det andra (av 23 lag) på tävlingarna i Strömsholm i helgen, HURRA HURRA HURRA! Som ni har kämpat och presterat på topp hela helgen och vilken uuunderbar laganda ni skapar i ert härliga gäng, ni är verkligen bäst. Vi är galet stolta över att ni är ”vårt” Flyinge gäng! I vinnarlaget red Elvira Lindgren, Sophie Evnell, Claudia Rosenquist, Ida Stjernerup och Liv Handler Frithiof. I fjärde placerade laget red Emma Troiza, Hanna Wintzell, Sofia Lindh Young, Alice Berg och Nora Lindberg. Med sig hade lagen även den helt fantastiska lagledaren Elina Dovits (Det här kommer du få göra fler gånger). Grattis och njuuut av era framgångar! Supersnygga lagjackor och tröjor hade alla tjejerna fått, sponsrade av Jacson Equestrian och VVS Pågarna.

Och så fantastiska Mathilda Hansson på sin fina storhäst Rubio Monocoat Electric som tog hem SM-guldet i hoppning för Children efter att hon var ensam felfri i omhoppningen vid SM- tävlingarna i Mantorp förra helgen. Och inte nog med det utan ett par dagar tidigare kammade de även hem guldet vid Inverkans-SM för Children! GRATTIS MATHILDA! Du är galet duktig och vi är sååå stolta över dig!