Tävla i lag i vår!

Vill du vara med och tävla i något av Flyinge Rf:s lag till våren? Då är det dags att anmäla sig nu! Det är superkul att rida i lag! För att kunna anmäla ett lag måste vi ha minst 4 ekipage per lag och tänk på att det är viktigt att man är med när det är dags att tävla så vi inte anmäler några lag i onödan och får betala för det (självklart gäller inte detta om hästen eller ryttaren är skadade eller liknande). Följande lagtävlingar anordnas till våren:

Dressyr:

Div 4, Ponny och storhäst tillsammans: Lag skall bestå av 3-6 ekipage. Program LD4/LC:1, 1-3 ekipage rider varje program

Div 3, Ponny: Lag skall bestå av 3-4 ekipage. Program LC:1/LB:1, 1-3 ekipage rider varje program

Div 1 ponny: Lag skall bestå av 3-4 ekipage. Program LA och FEI lagprogram, 1-3 ekipage rider varje program

Div 2, Storhäst: Lag skall bestå av 3-4 ekipage. Program LA:3/LB:3:1, 1-3 ekipage rider varje program🌟

Hoppning:

Div 3, ponny och storhäst tillsammans: Lag skall bestå av 3-8 ekipage. 40 – 60 cm hoppning

All anmälan till hoppning och dressyr sker till Katta via mejl på katta.lindh63@gmail.com INNAN 17/1!

Och hej alla fälttävlansryttare! Är du intresserad av att rida lag-SM i fälttävlan till sommaren, antingen storhäst eller ponny? Då är du välkommen på informationsmöte hos oss på Granelundshallen söndagen den 28/1 kl 18.