Välkomna till Granelundshallen i Flyinge!

Då några av de verksamheter som nyttjat Granelundshallen har flyttat, finns utrymme för fler på Flyinge Ryttarförenings fina anläggning som ligger strax utanför Flyinge.

Granelundshallen består av två sammanbyggda ridhus, ett på 22×72 och ett på 20x38m, samt en stor utebana. I anslutning till anläggningen finns hårdgjord parkering, toaletter, uppvärmd cafeteria lämplig för t.ex. barnkalas, en stor gräsyta med mindre terränghinder att rida på samt fina skogsstigar för fram- och avskrittning.

Tillgängligheten till anläggningen är god, då ingen ridskoleverksamhet bedrivs. Den nyttjas av ryttare med anläggningskort samt för föreningens aktiviteter. Tillgång till hinderpark finns, och vissa dagar är avsatta för fri hoppning. Möjlighet till löshoppning finns varje helg. Banorna harvas varje vardag.

Varmt välkomna:

  • Ryttare som bedriver näringsverksamhet, t.ex. inridning/tillridning/försäljning, med särskilt god tillgänglighet under dagtid
  • Du som vill lösa anläggningskort eller nyttja anläggningen enstaka tillfällen mot engångsavgift
  • Föreningar, verksamheter eller privatpersoner som vill hyra hela eller delar av anläggningen för egna aktiviteter, hel- eller halvdag eller per timme
  • Du som vill delta i föreningens träningar och aktiviteter
  • Har du en annan idé eller behov, hör av dig!

För mer information, kontakta styrelsenflyingerf@gmail.com